Danmark for madelskere og livsnydere

Countryside Break

Danmark for madelskere og livsnydere

Countryside Break - Danmark for madelskere og livsnydere

 

Har du oplevet rigeligt med citybreaks? Så er tiden kommet til noget helt andet. En afslappet tur i egen bil gennem nogle af Danmarks mest naturskønne områder. Med gourmetoplevelser i særklasse og overnatningssteder, der er særligt udvalgt for naturskøn beliggenhed samt helt særlig atmosfære. Find dit Countryside Break herunder og læs mere om de gode oplevelser.

Countryside Break Fyn - maj 2017

Vi bor og spiser på udsøgte steder på Sydfyn og i Kerteminde. Turismeekspertens håndplukkede oplevelser er i vente for madelskere og livsnydere.

NYHED Countryside Break Vadehavet i oktober 2016. Se programmet

Håndplukkede højdepunkter i Nationalpark Vadehavet, som også er UNESCO verdensarv. Tag med på en eksklusiv livsnydertur for mad- og naturelskere.

Bestil rejsen til Vadehavskysten her.

Vadehavet er et enestående marsk- og tidevandsområde af international betydning.

BOOK HER

NYHED Countryside Break Fyn i maj & juni 2016

Rejseprogrammet er gratis. Det er fyldt med håndplukkede højdepunkter serveret på et sølvfad. Kør selv og oplev det hele, når det passer jer. I sparer op til 3.200 kr. ved at benytter jer af billetterne med de unikke bookingkoder.

Countryside Break Nordsjælland - juli 2016

Trænger du til et break? En tur ud i det fri – hvor sjælen kan få luft og tankerne vinger? Så tag med på en eksklusiv livsnydertur i den nordsjællandske countryside.

Countryside Break, august 2015

Oplev et Countryside Break - se filmen fra rejsen i august 2015.
 

(Film: Mogens Hallas)

Få nyheder og gode tilbud fra Countryside Breaks