Danmark for madelskere og livsnydere

Countryside Break - Danmark for madelskere og livsnydere

 

Har du oplevet rigeligt med citybreaks? Så er tiden kommet til noget helt andet. En afslappet tur i egen bil gennem nogle af Danmarks mest naturskønne områder. Med gourmetoplevelser i særklasse og overnatningssteder, der er særligt udvalgt for naturskøn beliggenhed samt helt særlig atmosfære. Find dit Countryside Break herunder og læs mere om de gode oplevelser.

Tag på Copenhagen Countryside

Vi skal nyde det gode liv på landet. Vi bor og spiser på to skønne godser. Vinbonden byder på vin og blomsterkunstneren Bjarne Als lærer fra sig.

Countryside Break Fyn - maj 2017

Vi bor og spiser på udsøgte steder på Sydfyn og i Kerteminde. Turismeekspertens håndplukkede oplevelser er i vente for madelskere og livsnydere.

NYHED Countryside Break Vadehavet i oktober 2016. Se programmet

Håndplukkede højdepunkter i Nationalpark Vadehavet, som også er UNESCO verdensarv. Tag med på en eksklusiv livsnydertur for mad- og naturelskere.

Bestil rejsen til Vadehavskysten her.

Vadehavet er et enestående marsk- og tidevandsområde af international betydning.

BOOK HER

NYHED Countryside Break Fyn i maj & juni 2016

Rejseprogrammet er gratis. Det er fyldt med håndplukkede højdepunkter serveret på et sølvfad. Kør selv og oplev det hele, når det passer jer. I sparer op til 3.200 kr. ved at benytter jer af billetterne med de unikke bookingkoder.

Countryside Break Nordsjælland - juli 2016

Trænger du til et break? En tur ud i det fri – hvor sjælen kan få luft og tankerne vinger? Så tag med på en eksklusiv livsnydertur i den nordsjællandske countryside.

Countryside Break, august 2015

Oplev et Countryside Break - se filmen fra rejsen i august 2015.
 

(Film: Mogens Hallas)

Få nyheder og gode tilbud fra Countryside Breaks