Få besøg og personlig rådgivning

Få besøg og personlig rådgivning til dit overnatningssted, og giv det et kvalitetsløft, dine gæster vil holde af.

Du ved, at feriegæster ikke vil bruge deres korte, dyrebare ferie i et kedeligt, ukomfortabelt og upersonligt overnatningssted. Et sted, der blot er en tom skal, som lukker regn og blæst ude. Men du er i tvivl om, hvordan du kan give dit overnatningssted et kvalitetsløft og gøre det til et eftertragtet Feriehjem med Hjerte.

Få hjælp til indretning og bedre værtskab
Feriehjem med Hjertes fagfolk kan hjælpe dig. Du kan book os til at komme på besøg i dit overnatningssted, så vi kan gennemgå det og drøfte, hvordan du kommer videre. Vi kommer med anbefalinger omkring indretning, men også om hvordan du forfiner dit værtskab og gør netop det ekstra, som får gæsterne til at føle sig hjemme og måske giver dem lyst til at vende tilbage på en senere ferie.

Ejer eller driver du et feriehus, bed & breakfast, badehotel, boutiquehotel, luksushytter på en campingplads, et vandrehjem e.lign., kan du få personlig rådgivning af Feriehjem med Hjertes fagfolk. Vi er bl.a. house-coach, boligdesigner, feng shui-konsulent, turismeekspert og handyman.

Når du har iværksat de anbefalinger, vi er kommet med, har du mulighed for at få overnatningsstedet vurderet og måske opnå Vores kompliment.

Kontakt venligst Feriehjem med Hjerte, hvis du vil høre mere om mulighederne for personlig rådgivning.

Del denne side