Få Vores kompliment

Har I et overnatningssted, der gør en stor forskel for dansk turisme og for vores mange danske og udenlandske gæster? Så kan I få Feriehjem med Hjertes kompliment.

Hvornår er et overnatningssted et rart sted at være? Et sted, hvor feriegæsten kan sætte tempoet ned og livskvaliteten op? Hvornår er jeres overnatningssted så hyggeligt og indbydende, at det er lige før, gæsten drømmer om at flytte ind permanent?

De fleste aner det, når de ser billederne på nettet, og de ved det helt sikkert, når de træder indenfor i overnatningsstedet. Det er lige præcis følelsen af at være kommet hjem til et rart sted at være, som er forskellen på et dansk standard overnatningssted og et sted med Feriehjem med Hjertes kompliment.

Et kvalitetsstempel til personlige overnatningssteder
Vores kompliment er en uvildig blåstempling af personlige overnatningssteder, som har gjort sig ekstra umage for, at feriegæsterne føler sig velkomne og godt tilpas. Feriehjem med Hjerte giver Vores kompliment til personlige overnatningssteder som feriehuse, bed & breakfasts, badehoteller, boutiquehoteller, luksushytter på campingpladser, vandrehjem m.fl.

Det lægger vi vægt på, når vi giver Vores kompliment
Vi er turisme- og indretningsfolk, og når vi besøger jeres overnatningssted for at afgøre, om I kan få Vores kompliment, kigger vi på

 • Her er rent og pænt i alle rum og skabe.
 • Indretningen har en gennemgående stil og tone, som gør, at gæsterne føler sig godt tilpas overalt.
 • Overnatningsstedet bærer præg af at være velholdt og velfungerende. Her er trygt og godt.
 • Der forefindes en personlig velkomsthilsen med kontaktoplysninger samt eksempelvis en frisk blomst, kold øl i køleskabet, chokolade, frugt eller “vær så god, der er krydderurter i haven”.
 • Udendørsarealerne er velholdte og inviterer til at gå ud og nyde området.
 • Der er udvalgte, personlige anbefalinger til særligt gode oplevelser i nærheden f.eks. attraktioner, museer, restauranter, lokale fødevarer, gå- og cykelstier, badesteder og butikker.
 • Wi-fi er tilgængeligt på stedet eller der er en henvisning til, hvor der findes gratis wi-fi i den umiddelbare nærhed.
 • De billeder, der er af overnatningsstedet på nettet er tidssvarende og giver et retvisende billede af den virkelighed, gæsterne møder såvel indenfor som udenfor.
 • Der forefindes en gæstebog med mange gæsters kommentarer.

Feriehjem med Hjertes fagfolk står for kvalitetssikringen af komplimenterne på et 100 % uvildigt og fagligt grundlag. 

Når I har fået Vores kompliment

 • Brug komplimentet i jeres markedsføring. Når gæsterne booker, er de klar over, at jeres sted er blåstemplet for dets personlige og individuelle kvalitet.
 • Hæng komplimentet op, så det er synligt for feriegæsterne.
 • Overnatningssteder, der har fået Vores kompliment, offentliggøres på www.feriehjemmedhjerte.dk

Kontakt venligst Feriehjem med Hjerte, hvis I vil høre mere om Vores kompliment eller bestille et besøg af vores fagfolk.

 

Del denne side

Vores kompliment-certifikat

Vores kompliment-certifikat

Når I får Feriehjem med Hjertes kompliment, får I også et certifikat. I kan hænge certifikatet op, så feriegæsterne kan se, hvad der fik vores hjerter til at banke lidt hurtigere, og hvorfor vi derfor komplimenterede overnatningsstedet.