The Danish way of living - Welcome

Velkommen til et helt særligt fristed - velkommen til det uhøjtidelige, frie og trygge Danmark. I Danmark er vi kendte for at sætte menneskers livskvalitet, livsglæde og trivsel i centrum på en bæredygtig og nytænkende måde.

Er det antallet af solskinstimer, der afgør trivslen? Eller er det snarer dem, du møder, og det du bliver mødt med? Et smil, en hjælpende hånd, en følelse af at være ventet og velkommen? I Danmark er arbejdstempoet højt, men en gang imellem sætter vi tempoet ned og livskvaliteten op. Tager tid til samvær og tid til nærvær. Gør de simple ting, der ellers aldrig er tid nok til.

Når vi indretter vores personlige overnatningssteder, så tænker vi både i formål og fornyelse. I æstetik og brugervenlighed. I mennesker og mening, i bæredygtighed og ansvar. Hvorfor ikke skræddersy et overnatningssted, hvor du selv sætter dagsordenen? Giv alle en ekstra oplevelse, tal til alle sanser, til hjertet og til hjernen. Danskerne er vant til at spare på energien og tænke på miljøet. Termostater og termoruder sparer energi og varme, lavenergipærer erstatter elpærer. Genbrug er sat i system, gammelt bliver til nyt, og affald bliver til energi. Lad dit personlige overnatningssted være et sted, hvor gæsterne lader op til nye indsatser, involver dem, overrask dem og dit overnatningssted vil blive husket.

Danmark og danskerne beviser hver dag, at ingen lande er for små til at gå forrest og og være modige nok til at ændre vores måde at indrette os på - også i vores feriehuse og andre personlige overnatningssteder.

Danmark har så meget at byde vores gæster på. Det helt unikke er, at vi inviterer indenfor i vores private feriehjem. Udlejning af danskernes sommerhuse er en af de stolte traditioner i dansk turisme, som har været med til at knytte venskaber og relationer mellem mennesker og familier på tværs af landegrænser. De danske feriehuse ligger ofte lige midt i naturen, tæt ved kysten eller skoven omsluttet af masser af frisk luft, rent vand, fred og ro. En drøm for en bybo, der trænger til opladning og til at nyde livet væk for storbyens puls. Men har sommerhusenes indretning, stil, tone og atmosfære fulgt med de købestærke danske og udenlandske gæsters ønsker og forventninger til en uges opladning i den danske natur? 
Det er ofte ikke tilfældet!

Velkommen til et Danmark, hvor naturen giver kontinuiteten, de evigt skiftende årstider, de rene materialer: træ, sten og sand. Naturen går igen i kunsthåndværk, design og arkitektur. Et Danmark, hvor den funktionalistiske, nordiske linje i design og arkitektur slår igennem mange steder. De rene, klar linjer og former dominerer og er både smukke og funktionelle. Drømmen om fastholdelse af traditioner lever ofte i vores personlige overnatningssteder, men det gøres med et lille tvist, så vi på den måde understreger moderniteten og vores overnatningssteds personlighed.

Set fra udlandet er Danmark i høj grad Skandinaviens bevis på det gode liv. Vores historiske kulturarv og nuværende designmæssige og kulturelle ikoner og fyrtårne giver os god grund til at kalde Danmark for et helt særligt fristed, baseret på vores sans for kvalitet, enkelthed, følelsen af frihed og den uhøjtidelige stemning.

Del denne side