Hjem med Hjerte-bogen

Vi indretter ikke vores bolig for at overleve, men vi iscenesætter drømmen om et godt liv. Vi må aldrig glemme at give os selv den gave, det er, at vise omsorg for os selv. Et hjem består af rum, vi har lagt kærlighed i. Kærligheden er enkel, også når det gælder hjem. Jo mere du investerer af tid og følelser, jo mere får du igen. Du skal kigge fremad og investere dine energier i dit nye hjem. Du er på vej, og du lærer en masse nyt om dig selv. Det kan være både kreativt og sjovt at skabe sig et nyt hjem og mentalt og følelsesmæssigt langt sundere end at leve i et ”midlertidigt” kaos. “Alle fortjener et hjem med hjerterum!"

Søger du inspiration til et hjem, der er en tryg base og energiskaber? Er dit eller jeres liv turbulent eller sat på pauseknap? Står du eller I måske efter eget valg med en ny bolig, som i virkeligheden ikke er indtaget? Har du en forælder, der skal flytte til en mindre bolig eller plejehjem? Blev du pludselig forladt, stod alene med børn og hussalg, skal du hurtigst muligt finde en ny lejlighed – med hjernen og ikke med hjertet  som du overhovedet ikke har lyst til at bo i? Eller valgte du ligefrem at rejse fra ægtefællen og/eller arbejdet? Har du penge, kan det være en befrielse og ligefrem sjovt at starte helt forfra, har du ikke, kan du forhåbentlig hente mange gode og ikke særlig dyre indretningstips i min bog "Hjem med Hjerte. Kig på billederne, tag det fra ”idésiderne”, du kan bruge, og forhåbentligt undgår du så at komme til at lide af længsel efter dit hjem.

Vi er mange, der har haft det, mistet det og stadig har et billede af det ideelle siddende i baghovedet. På vej derhen skal vi ofte bo i en slags “stærekasser” – ejendomme og lejligheder vi “låner”. De behøver ikke være forfærdelige og triste, hverken for os selv eller de nye “delebørn”, som har brug for de bedst tænkelig vilkår i deres nye påtvungne dele-liv.

Kærlig hilsen Kirsten Steno

Bestil dit eksemplar af Hjem med Hjerte
Vil du bestillen en bog, så skriv til dorte@livingconcepts.dk.

Vi sender gerne en signeret bog. Hvis du i mailen fortæller, hvem bogen er til, og hvorfor du vil give den/købe den – så sørger vi for, at Kirsten Steno skriver en personlige hilsen.

Vi bekræfter din bestilling med et salgsnummer, som du skal henvise til, når du overfører penge: 
Bogens pris + forsendelsesomkostninger: kr. 300. Indsættes på konto 7040 0002023140.
Når vi har modtaget pengene, sender vi bogen til dig med posten.

Tak for at du herigennem støtter formålet at skabe ”Hjem med Hjerte” for andre, der aldrig selv ville kunne få råd eller mulighed.

Del denne side