Kirsten Steno er house-coach og boligdesigner

House-coach er titlen på Kirsten Stenos engelske bog fra 2013. Bogen er udgivet i samarbejde med BoConcept. Bogen kan købes i danske BoConcept-butikker.

Kirsten ved om nogen, at “hjem kære hjem” er en metafor for “sjæl kære sjæl”. Kirsten har fundet kuren til dem, der lider af “hjemvé i eget hjem”, når livet forandrer sig, og vi ganske overraskende ikke føler os hjemme nogen steder. Så bliver vi “rastløse i eget liv” - og det ender i stress og udbrændthed, skilsmisser og evige ombygninger. 

Hjemmet kan bruges som et kæmpe vision board til at opnå vore inderste drømme. Alle mennesker på hele kloden søger i virkeligheden “Love, Peace & Harmony” - i livet og også i hjemmet. 

Dette gælder i særdeleshed i de få uger, man har ferie! For at give sine kunder ”kærlighed, fred og harmoni” i de danske feriehuse grundlagde Kirsten Feriehjem med Hjerte. Der var et stort behov, da der efter mange års glemsel stod usælgelige spøgelseshuse rundt i det danske ferieland. Turisterne blev væk fra de danske kyster, hvilket prægede hele lokallivet i negativ retning. Siden starten i 2010 har både feriehusejere og gæster med garanti kunnet få sjælen ladet op og finde energi til det liv, der venter efter ferien.

Ud over at skabe smukke og harmoniske hjem har Kirsten i alle årene efter bedste evne givet sine kunder i alle aldre og samfundslag ”kloge råd”. Altid med humor og egne indsigter fra livets skole. Dette er i dag bakket op rent fagligt, da hun nu er uddannet Life Coach i USA hos Martha Beck. Kirstens foretrukne beskrivelse af dét særlige, hun kan med hjem og mennesker, er "house-coach". Dette er også titlen på bogen, hun i 2013 har udgivet på engelsk i samarbejde med BoConcept. Bogen kan købes i danske BoConcept-butikker.

Kirsten Stenos bog House-coach

I 2008 udgave Kirsten Steno bogen "Hjem med Hjerte". I dag er bogen udsolgt, men den er blevet genoptrykt som billigbog. Hjem med Hjerte-bogen kan købes her på hjemmesiden. Den første ”selvhjælpsbog” om boligindretning opstod, efter Kirsten selv havde oplevet en skilsmisse og var flyttet 4 gange i løbet af 3 år. Uden mange penge som enlig mor, med halvering af ejendele og boligplads måtte hun bruge sin medfødte kreative åre. Et par hårde år viste sig at være hendes nye arbejdsliv, idet hun lærte at skabe genveje til at opfylde både sine egne og andres livs- og boligdrømme. Metoden "Play It Till You Make It" er ikke SNYD. Det er en slags "bolig-metadon" for de, der trænger til et "hjem-fix" og ikke p.t. har råd til den ægte vare. 

Som noget nyt house-coacher Kirsten Steno nu via SKYPE, med kunder i bl.a. Tokyo, New York, London, Wien og Berlin. Her tages den nyeste teknologi i brug til at fremvise det hjem, som Kirsten skal arbejde med. Der findes livs- og boligløsninger til enhver drøm og enhver pengepung. Danske kunder er også velkomne via SKYPE, så udgifter til transport kan spares væk via samtaler, skitser og kundernes egen indsats med at finde frem til ”hvad får mit hjerte til slå hurtigere af glæde”. Se mere på house-coach.com

Det handler om følelser, om mennesker, om autentiske hjem, feriehuse og personlige overnatningssteder, når Kirsten Steno holder foredrag og underviser.

Del denne side

Besøg også