Oplevelseskoncepter og pakker

Oplevelseskoncepter og pakker gør det let at være gæst.

Enhver dansk destination har sine højdepunkter. Sine historiske bygninger, kulturarvens mange fortællinger, skønne naturscenerier, attraktioner, seværdigheder, madtempler og aktive oplevelser i naturen.

De kan naturligvis stå alene, men vores erfaring er, at først når de store og små aktører arbejder sammen i en kommerciel værdikæde, begynder disse højdepunkter for alvor at skabe merværdi for hele destinationen – og ikke mindst for gæsten.

Her opstår den stærke samlede historiefortælling centreret om et letforståeligt turismeprodukt, der med det samme tiltrækker nye kunder, og som på sigt styrker det brand, som skal få destinationen til at markere sig tydeligt i konkurrencen med Skandinaviens mange andre oplevelsestilbud.

Og det er netop denne proces, Living Tours konceptet rummer. Vi tilbyder at udvikle oplevelseskoncepter, der går på tværs af aktører – både offentlige og private.

Pakketilbud, der vækker opsigt og nysgerrighed, og som åbner de besøgendes øjne for langt flere af destinationens muligheder, finurligheder og hemmeligheder. Og tilbud som er meget målgruppe- og interessespecifikke og langt fra generelle i deres oplevelsesindhold.

Del denne side